Over ons

Home / Over ons

Whiteplus, voor een stralend witte glimlach

WhitePlus is een sterk groeiend tandbleekpraktijk, dat naast tandbleken ook betaalbare tandheelkundige behandelingen biedt. Hierbij wordt samengewerkt met de beste tandartsen en implantalogen door heel Nederland.

De afgelopen jaren zijn de tandartstarieven sterk gestegen door toename van tandtechnische kosten. WhitePlus is hierdoor continu bezig met het verder ontwikkelen van betaalbare, tandheelkundige kwaliteitsoplossingen. De kosten voor tandheelkundige behandelingen liggen bij WhitePlus tot wel 40% lager dan de gangbare tandartsprijzen.

Bij WhitePlus garanderen wij veilige tandbleek- en tandheelkundige behandelingen, uitgevoerd door gekwalificeerde deskundigen, met direct resultaat! Je gebit is tenslotte een belangrijk visitekaartje.

De eigenaar van WhitePlus is Ertan Simsek. Hij is gediplomeerd tandtechnicus/tandcosmeticus op het gebied van kroon- en brugwerk en tandesthetiek en heeft gestudeerd aan The Dutch Health Tec Academy te Utrecht. Hij heeft  meer dan 20 jaar ervaring als tandtechnicus en tandbleekbehandelaar.