De whiteplus intensive behandeling

Het resultaat van het bleken van tanden is niet blijvend. De  processen die verkleuringen  veroorzaken gaan immers gewoon door. Bij deze behandeling zijn we gefocust om optimaal resultaat jarenlang te behouden zonder opnieuw te hoeven bleken bij een bleekpraktijk.

Hoe werk dat? Deze behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met op maat gemaakte bleekmallen. Vóór het bleken in de praktijk, wordt door tandtechnici een afdruk gemaakt van je boven- en ondergebit. Deze afdrukken worden op het tandtechnisch laboratorium met gips uitgegoten en er wordt een model van gemaakt. Daarna worden bleekmallen vervaardigd op basis van de modellen, zodat ze precies op jouw tanden passen. Bij het intakegesprek wordt uitgebreid informatie gegeven over hoe deze behandeling stap voor stap in zijn werk gaat.

Enkele highlights van de intensive bleekbehandeling zijn:

-Uitgebreid consult vooraf
-Kleurbepaling
-Verspreid over 2 afspraken
-Op maat gemaakte bleekmallen voor boven- en ondergebit met een jaar garantie
-4 spuiten opalescence thuisbleekgels van Ultradent
-100% veilig en pijnloos
-Direct eten en drinken (kleurstofvrij voedsel de eerste 2 dagen na behandeling)
-Voedinglijst
-Gratis parkeren

Wat kan ik de eerste 24 uur na de behandeling het beste vermijden?

Download de Whiteplus voedingslijst om optimaal resultaat te boeken.

Wat zijn de kosten van de intensive bleekbehandeling?

Intensive bleekbehandeling € 200 -
Consult gratis
Verspreid over 2 afspraken inbegrepen
Op maat gemaakte bleekmallen  inbegrepen
Uitgebreid nazorgpakket inbegrepen

Onze medewerkers staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden en vast te stellen welke behandeling het best bij jou past. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een intakegesprek op afspraak. Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.

Hoe gaat tanden bleken in zijn werk?

Wij maken gebruik van de laatste behandelingstechnieken, beste whitening-gels en modernste tandcosmetische apparatuur. Hiermee kunnen wij alle verkleuringen uit uw gebit verwijderen. De verschillende behandelingen die wij aanbieden, hebben allemaal een eigen maximaal bereik. Zo kunnen wij elk gewenst resultaat bereiken.Van een lichte opfrissing tot de maximale witheid, afhankelijk van de behandeling.Bekijk hieronder hoe de behandelingen in zijn werk gaan.

Wist je dat wittere tanden bijdragen aan een gezonder leven en een positief zelfbeeld?

Gezond zijn, is meer dan alleen dan de afwezigheid van ziekte. Dit inzicht komt ook tot uiting in de definitie die de wereldgezondheidorganisatie (WHO) hanteert. Gezondheid is een staat van complete welzijn op fysiek,geestelijk en sociaal gebeid en niet allen de afwezigheid van ziekte of zwakheid.

Ook het gebit speelt bij gezondheid zoals WHO definieert een belangrijke rol. Een mooi gebit kan ook bij dragen tot de psychische en sociale gezondheid.