Kronen en bruggen van Whiteplus

Whiteplus maakt zirkonium kronen en bruggen van topkwaliteit. Wij zijn een tandheelkundig centrum met tandtechniek in eigen beheer. Zo kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en werken met de beste materialen om zodoende aan de hoogste verwachtingen te kunnen voldoen. U bent gegarandeerd van topkwaliteit kronen en bruggen tegen een zeer scherp tarief!

Whiteplus, de specialist in kronen en bruggen?

Op het gebied van esthetische tandheelkunde zijn de mogelijkheden door technologische vooruitgang en steeds verdere professionalisering enorm toegenomen. Whiteplus is op het gebied van innovaties en vooruitstrevende tandheelkunde toonaangevend. Wij maken kronen van het allerbeste zirkonium, opgebakken met porselein. De kronen en bruggen die wij voor u maken zijn van het allerhoogste niveau. In samenwerking met de esthetische tandarts zorgen de professionals van Whiteplusl voor verbluffende resultaten in uiteenlopende situaties.
Uw gebit is uniek en verdient daarmee alle aandacht en expertise die voorhanden is. Door de jarenlange ervaring op het gebied van kronen en bruggen vindt u deze expertise bij Whiteplus! Een keuze voor de bruggen en kronen van Whiteplus is dan ook een keuze voor zekerheid en gegarandeerde kwaliteit.

Wat is een kroon precies?

Een kroon is een overkapping over een tand of kies die zoveel mogelijk lijkt op de natuurlijke tand of kies. De kroon wordt over de eigen afgeslepen tand of kies heen geplaatst. Er wordt in de volksmond gesproken over tandkronen en kieskronen. Het spreekt voor zich: een tandkroon is op een beschadigde tand gezet en een kieskroon op een beschadigde kies. Ook bij het gebruik van implantaten wordt gewerkt met kronen: zodra het implantaat in de kaak is bevestigd, volgt het abutment (“dopje”) waarop de kroon wordt geplaatst.

Wat houdt een brug nou in ?

Een brug is een manier om door middel van een kunsttand een missende tand of kies te vervangen. De brug is een combinatie van elementen (kronen) die op de basis van uw eigen tanden/kiezen, die naast de ontbrekende tand/kies gelegen zijn, geplaatst kan worden.

Van welke materialen zijn kronen gemaakt?

Afhankelijk van uw situatie en wensen kan voor de kroon gebruik worden gemaakt van diverse materialen. Soms wordt er voor kronen achterin de mond metaal gebruikt, wat zeer sterk en slijtvast is. Vaak is het echter een combinatie van een metalen basis waarover een porseleinen laagje voor de kleur wordt geplaatst. Steeds vaker wordt er echter gebruik gemaakt van zirkonium porseleinen kronen. Zirkonium is keramische onderstructuur en licht doorlatend materiaal. Zirkonium is tandvlees vriendelijk materiaal ,en veel esthetischer dan metaal onderstructuur materiaal.  Een natuurgetrouwe, tandkleurige oplossing voor een prachtig resultaat die door vernieuwde technieken breukvast zijn. Wij werken met de hoogste kwaliteit materialen en bieden ook 5 jaar garantie!

Onze medewerkers staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden en vast te stellen welke behandeling het best bij jou past. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een intakegesprek op afspraak. Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.

Wist je dat wittere tanden bijdragen aan een gezonder leven en een positief zelfbeeld?

Gezond zijn, is meer dan alleen dan de afwezigheid van ziekte. Dit inzicht komt ook tot uiting in de definitie die de wereldgezondheidorganisatie (WHO) hanteert. Gezondheid is een staat van complete welzijn op fysiek,geestelijk en sociaal gebeid en niet allen de afwezigheid van ziekte of zwakheid.

Ook het gebit speelt bij gezondheid zoals WHO definieert een belangrijke rol. Een mooi gebit kan ook bij dragen tot de psychische en sociale gezondheid.