De basisbehandeling van Whiteplus

Enkele highlights van de basisbehandeling zijn:
– Wittere tanden voor slechts 99 euro
– 3 x 15 minuten effectieve behandeltijd
– Tot 2 tinten lichter

Wat kan ik de eerste 24 uur na de behandeling het beste vermijden?

Download de Whiteplus voedingslijst om optimaal resultaat te boeken.

Onze medewerkers staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden en vast te stellen welke behandeling het best bij jou past. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een intakegesprek op afspraak. Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.

Hoe gaat het tanden bleken in zijn werk?

  • Intakegesprek

    Alvorens de behandeling daadwerkelijk van start gaat, houden we eerst een intakegesprek.Tijdens dit persoonlijke gesprek geven we je een realistisch beeld van de mogelijkheden en bespreken we je eventuele bijzonderheden.

  • Uitvoering van de behandeling

    Na het intakegesprek gaat de desbetreffende behandeling van start. De bleekgel wordt vervolgens nauwkeurig op je tanden aangebracht. Bekijk in het filmpje hoe dit in zijn werk gaat.

  • Afronding en advies

    Na afloop van de behandeling wordt advies gegeven ten aanzien van het behouden van het resultaat. Afhankelijk van de gekozen behandeling worden eveneens nazorgproducten meegegeven.

Wist je dat wittere tanden bijdragen aan een gezonder leven en een positief zelfbeeld?

Gezond zijn, is meer dan alleen dan de afwezigheid van ziekte. Dit inzicht komt ook tot uiting in de definitie die de wereldgezondheidorganisatie (WHO) hanteert. Gezondheid is een staat van complete welzijn op fysiek,geestelijk en sociaal gebeid en niet allen de afwezigheid van ziekte of zwakheid.

Ook het gebit speelt bij gezondheid zoals WHO definieert een belangrijke rol. Een mooi gebit kan ook bij dragen tot de psychische en sociale gezondheid.