Behandelingen

Home / Behandelingen

 

 

Whiteplus, gespecialiseerd in kroon- en brugwerk

Op het gebied van esthetische tandheelkunde zijn de mogelijkheden door technologische vooruitgang en steeds verdere professionalisering enorm toegenomen. Whiteplus is continu bezig met het verder ontwikkelen van betaalbare, tandheelkundige kwaliteitsoplossingen, waar patiënten van profiteren. Hierbij wordt samen gewerkt met tandartsen in heel Nederland . Samen bieden zij u de best denkbare kwaliteit op alle disciplines van de tandheelkunde.

WhitePlus biedt zowel voor- als nazorg in het totaalpakket voor uw kronen en bruggen, facings, implantaten. De prijzen liggen hierbij gemiddeld 35% tot 45% lager dan gangbare Nederlandse tandtechniek prijzen.

Implantaten van de beste kwaliteit, voor een scherpe prijs

Bij Whiteplus kunt u ook terecht voor een voorziening op implantaten. Het kan zijn dat u één of meerdere kronen nodig heeft, of dat u alle elementen mist. In dat geval bestaat de mogelijkheid om een kroon op implantaat te nemen, of een kunstgebit op implantaten. Whiteplus werkt al geruime tijd samen met diverse tandartsen in Nederland en hebben zeer goede ervaringen met het plaatsen van implantaatwerkstukken.

Wij bieden u een compleet pakket en begeleiden u van begin tot het eind van de behandeling. Alles is mogelijk en onze tarieven zijn scherp!

Verander uw leven: kies voor een prothese

Uw natuurlijke gebit wordt na verloop van tijd minder sterk. Misschien komt dan ook het moment dat een volledige gebitsprothese (kunstgebit) een goede optie is. Heeft u al een gebitsprothese, maar ervaart u problemen bij het kauwen en spreken? Dan komt dat vaak doordat uw gebitsprothese door het slinken van de kaak wat losser komt te zitten. Een nieuwe prothese biedt dan al snel uitkomst. Wellicht moet de prothese opnieuw worden opgevuld (het zogenaamde ‘rebasen’) en hoeft de prothese niet meteen te worden vernieuwd. U kunt voor uw gebitsprothese in elk geval uitgaan van een levensduur die varieert van 5 tot 10 jaar.

 

Specialist in het maken van esthetische facings

Het is ons streven om facings te maken van topkwaliteit. De tandartsen waarmee wij samenwerken, zijn gespecialiseerd in het maken van facings, zowel van composiet als van porselein. Facings kunnen een zeer lange levensduur hebben, u heeft er jaren plezier van. Soms wel 15 jaar of langer

Afhankelijk van welke ziektekostenverzekeraar u heeft en welk pakket u heeft afgesloten is het mogelijk dat u een vergoeding ontvangt voor het laten plaatsen van facings.