De dubbele behandeling van Whiteplus

WhitePlus geeft je weer een gezonde stralende en natuurlijke witte lach. Bij WhitePlus is het altijd mogelijk om je tanden te laten opfrissen en een paar tinten lichter te maken. Dat kost slechts 45 minuten van je tijd. Door gebruik te maken van de nieuwe generatie whitening gel hoef je nu maar 30 minuten onder de led-lamp.

Enkele highlights van de dubbele behandeling zijn:
-Kleurbepaling
-3 x 15 minuten effectieve behandeltijd
-Tot 4 tint lichter
-Goedkoop en toch een uiterst professionele behandeling
-100% veilig voor je gebit en mild
-Direct eten en drinken (kleurstof vrij voedsel de eerste 2 dagen na behandeling
-Gratis adviesgesprek/consult voorafgaand aan iedere behandeling
-De juiste behandeling om je tanden natuurlijke wit te houden
-Voedinglijst
-Gratis parkeren

Wat kan ik de eerste 24 uur na de behandeling het beste vermijden?

Download de Whiteplus voedingslijst om optimaal resultaat te boeken.

Wat zijn de kosten van de dubbele behandeling?

Dubbele behandeling voor € 99
Consult gratis
2 keer 15 minuten inbegrepen 

Onze medewerkers staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden en vast te stellen welke behandeling het best bij jou past. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een intakegesprek op afspraak. Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.

Hoe gaat tanden bleken in zijn werk?

Wij maken gebruik van de laatste behandelingstechnieken, beste whitening-gels en modernste tandcosmetische apparatuur. Hiermee kunnen wij alle verkleuringen uit uw gebit verwijderen. De verschillende behandelingen die wij aanbieden, hebben allemaal een eigen maximaal bereik. Zo kunnen wij elk gewenst resultaat bereiken.Van een lichte opfrissing tot de maximale witheid, afhankelijk van de behandeling.

Wist je dat wittere tanden bijdragen aan een gezonder leven en een positief zelfbeeld?

Gezond zijn, is meer dan alleen dan de afwezigheid van ziekte. Dit inzicht komt ook tot uiting in de definitie die de wereldgezondheidorganisatie (WHO) hanteert. Gezondheid is een staat van complete welzijn op fysiek,geestelijk en sociaal gebeid en niet allen de afwezigheid van ziekte of zwakheid.

Ook het gebit speelt bij gezondheid zoals WHO definieert een belangrijke rol. Een mooi gebit kan ook bij dragen tot de psychische en sociale gezondheid.